Худия Гордони-Hoodia gordonii

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка худия гордони за отслабване и изчистване на мазнините

Борд меню

петък, 31 октомври 2014 г.

Widgets

Худия Гордони странични ефекти

Hoodia извървя дълъг път, преди да може да спечели одобрение от Администрацията по храните и лекарствата. Докато се разработят безопасни форми от екстракта.Когато потърсите ефективни хранителни добавки "хапчета за отслабване" е естествено и първо да си зададете имат ли странични ефекти.

 Худия за отслабване


Hoodia Gordonii работи, като подава сигнал за ситост център на мозъка, чрез освобождаване на химично съединение, подобно на глюкоза, но до 100 пъти по-силни.Хипоталамусът получава този сигнал като индикация, че е била консумирана достатъчно храна, а това от своя страна намалява апетита.Хората с диабет трябва да бъдат внимателни, при използването на Hoodia именно поради тази причина.Без правилното регулиране на обратна връзка, е възможно, кръвната захар да падне до опасно ниски нива, докато приемате Худия Гордони. Когато нормалния механизъм за подаване на сигнали за глад е изключен, нормалните предупредителни знаци могат да бъдат подтиснати а това може да бъде опасно.

Hoodia се смята, че потискат апетита, но не само това а и чувството на жажда .Това определено е опасно особено през топлите месеци от годината поради опасността от дехидратация, защото не чувствате жажда.

Худия Гордони е абсолютно неподходяща и опасна за хора с анорексия, булимия или други хранителни разстройства.Причините са ясни.

Има данни за нежелани ефекти върху черния дроб, причинени от компоненти, различни от p57 активната съставка на Худия, които не могат лесно да бъдат отстранени по време на обработката.Именно за това е особено важно да купувате само Худия Гордони екстракт,който притежава GMP (Good Manufacturing Practice) сертификат, гарантиращ качеството и чистотата на продукта.Възможно е при прием на екстракт от Худия Гордони, които не са със сертификат за качество и неясен произход, да се повишат нивата на билирубин и алкална фосфатаза (които могат да са признак нарушена чернодробна функция).

 Ако имате болести свързани със сърдечно-съдовата система или високо кръвно налягане, трябва да избягвате прием на Худия Гордони.За Hoodia е известно, че е възможно да причини значителни повишения на сърдечната честота и кръвното налягане.
Често се задава въпроса, може ли да се приема л карнитин с худия. Отговора е положителен, можете да използвате тази комбинация от добавки за отслабване. Намерете повече информация за Л карнитин в тази връзка .
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар