Худия Гордони-Hoodia gordonii

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка худия гордони за отслабване и изчистване на мазнините

Борд меню

неделя, 2 ноември 2014 г.

Widgets

Худия Гордони действие

 Действие на Hoodia gordonii


Hoodia gordonii е африканско растение ,което доста прилича на кактус,за жалост се  все по-рядко и то само в пустинята Калахари. Худия гордони се използва от много векове в северните части на Южна Африка.Когато ловуват племената от бушмени го дъвчели, за да преодолеят глада и жаждата по време на дългите походи.

В днешно време екстракт от Худия се използва като ефективно средство за отслабване.Има повече от 13 вида Hoodia.Единственото вещество което е ефективно е  "р57".То се класифицира като стероиден гликозид. В момента изследванията сочат, че само Hoodia Gordonii съдържа "p57".Слабителното действие на Hoodia gordonii се дължи на  съдържащата се в растението, молекулата „Р57”,която изпраща сигнали до мозъка за чувство на ситост. По този начин потискате апетита и намалявате дневния прием на калории с до тридесет на сто.


  • Като хранителна добавка Hoodia се използва най-често за потискане на апетита, за да се приемат по-малко калории през деня , за да се постигне така желания ефект на отслабване.Hoodia Gordonii намалява усещането за глад чувствате се сити и нямате такова желание за консумация на въглехидрати,най-вече сладко.По този начин худия гордони се превръща в отлично  средство за отслабване-Hoodia Natural Weight Loss. 
  • С Прием на Hoodia капсули се стимулира изчистването на мазнини в тялото.Този ефект на фетбърнър, е най желан и търсен но много важно също е и повишаването на енергията.Така се чувствате тонизирани и ободрени.
  • Прием на екстракт от Худия , също подобрява функцията на стомашно-чревния тракт
  • Худия Гордони регулира нивата на кръвната захар, което е още един войник в армията за борба с килограмите
  • С худия прием се намалява секрецията на стомашен сок от  40  60 на сто
  • Някои хора пият худия чай ,за да  подтиснат жаждата
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар