Худия Гордони-Hoodia gordonii

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка худия гордони за отслабване и изчистване на мазнините

Борд меню

събота, 1 ноември 2014 г.

Widgets

Худия Гордони прием

Hoodia прием 

Hoodia extract, който Ви предлагаме е на Компанията HAYA LABS.Към днешна дата в България,това е единствения вариант на хранителни добавки и фитнес добавки Худия Гордони екстракт,който притежава GMP (Good Manufacturing Practice) сертификат, за гаранция на качество и чистота на екстракта.
През октомври 2011 г. FDA уведоми потребителите, че продукт "P57 Hoodia" съдържат сибутрамин , контролирано вещество, което бе отстранено от пазара в САЩ през октомври 2010 г. от съображения за сигурност. Sibutramine може значително да повиши кръвното налягане и / или ниво на пулса при някои хора и може да представлява значителен риск за хора с анамнеза за коронарна болест на сърцето, сърдечна недостатъчност, аритмия, или инсулт. Този продукт може да взаимодейства по животозастрашаващ начини с други лекарства, които потребителите приемат едновременно.Това налага ограничения на прием на екстракт от Худия Гордони. Hoodia не е била оценена от FDA за безопасност, ефективност, или чистота на продукта.Винаги когато купувате такива продукти се поинтересувайте дали имат сертификати гарантиращи качеството и чистотата на екстракта, какъвто е Hoodia extract на HAYA LABS .


 Кой не трябва да приема Hoodia?

 

 Хора които страдат от определени заболявания  не трябва да приемат Hoodia, без първо да се консултирате с личния си лекар
  • не трябва да има прием на Hoodia при диабет ,
  • Във никакъв случай не приемайте Худия Гордони ако имате болест на сърцето или високо кръвно налягане ,
  • при проблеми и приемане на лекарства за съсирване на кръвта,
  • анорексия , булимия или друго хранително разстройство.
  • не трябва да има прием на Hoodia, ако сте бременна кърмите или може да забременеете.

 

Как трябва да се приема Hoodia?

Когато се обмисля използването на билки за отслабване и протеин, като фитнес добавка шейк, консултация със специалист е препоръчителна. Освен това, може да направите консултация с лекар, обучен в използването на билкови  добавки, това може да бъде от полза.Обикновено една капсула от екстракт 500 милиграма е достатъчна, приемайте я 15-30 минути преди сутрешното хранене.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар